novasub.si

Nekaj kratkih obvestil

E-pošta natisni

Klubske nalepkice in članske izkaznice za nove člane - Obveščamo vas, da na razpolago nove aktualne nalepkice za klubske članske izkaznice, novi člani pa lahko prevzamejo svoje klubske članske izkaznice.
Tudi letos bomo poizkusili za člane kluba pripraviti čim več ugodnosti, mogoče se boste morali kje tudi identificirati s člansko izkaznico, zaradi tega morda ne bi bilo napak, če prevzamete svojo nalepkico, sedaj ali kasneje!

SCUBAlife revija – Na razpolago je še kakšen izvod odlične, sicer v Hrvaškem jeziku, potapljaške revije SCUBAlife, če jo želite kontaktirate običajne »klubske kontakte«.

Bernardin – Kot rečeno v soboto 13.maja 2017 pripravljamo v potapljaškem centru Dive Strong v Bernardinu pri Portorožu klubsko potapljanje, ki bo v prvi vrsti namenjeno manj izkušenim potapljačem ( OWD,… ), kot priložnost za nabiranje izkušenj in obnovo potapljaških veščin, napredni potapljači pa se bodo lahko potopili na wrecke MFP – Kec in Maono v slovenskem morju.

Pripravljamo pa tudi test potapljaške opreme zelo znane firme Aqualung. O celotnem dogajanju, oziroma programu vas bomo obvestili v začetku maja.

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube