novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Zadnje novice Lastovo - Vabilo na potapljaške počitnice

Lastovo - Vabilo na potapljaške počitnice

E-pošta natisni

Tudi letos vas v začetku poletja natančneje od 8. do 15. julija 2017 vas vabimo na potapljaške počitnice na otok Lastovo, marsikdo ga imenuje tudi »zadnji potapljaški paradiž » na Jadranu. Lanskoletna izkušnja je bila odlična, in letos se zopet podajamo na ta prečudoviti oddaljeni jadranski otok.

Za člane PK Nova sub Kamnik in za prijatelje kluba smo pripravili tedenski paket prenočevanja in potapljanja v potapljaškem centru »RONILAČKI RAJ » v vasi Pasadur v neposredni bližini kraja Ubli na Lastovu.

POTAPLJANJE – Vso potapljaško logistiko nam bo nudil potapljaški center »RONILAČKI RAJ«, ki deluje v okviru hotela Solitudo v vasi Pasadur pri Ubli-ju. Organizirana bosta dva potopa na dan, na lokacije se odhaja s hitrim gumenjakom, skupina pa lahko šteje največ 10 potapljačev. Potrebno je omeniti, da so nekatere lokacije v akvatoriju otokov Lastovo, Bijelac in Sušac uvrščene med pet najboljših potapljaških lokacij na Jadranu.
PRENOČEVANJE – Prenočevanje je organizirano na dva načina, lahko se odločite za cenejšo varianto, ki vključuje prenočevanje v sobah potapljaškega centra, prehranjevanje na bazi pol penziona ( vključuje kosilo in večerjo ) je organizirano v hotelu, vse skupaj je še najbolj podobno bivanju v hostlu.
Na razpolago je tudi malo dražja varianta z namestitvijo v hotelu ravno tako na bazi pol penziona ( skupaj imamo kosilo in večerjo ).
CENE – Dan namestitve v potapljaškem centru ( prehranjevanje je organizirano v hotelu ) z vključenima dvema potopoma na dan vas stane 75 €, dan namestitve v hotelu Solitudo z vključenima dvema potopoma na dan pa vas stane 90 € na dan. En dan se ne potaplja ( pot v Ubli in povratek ) takšen nepotapljaški dan vas pri namestitvi v centru pride cca 38€, pri namestitvi v hotelu pa 55 €. Doplačilo za eno posteljno sobo je 13€ na dan. Tu so še »potapljaška« doplačila za oddaljene lokacije, za Sušac 10€ , za Bijelac pa 5€ in pa 6 kn dnevne turistične takse.
INFORMACIJE, PRIJAVE – Skupina lahko šteje od 8 do 10 potapljačev, zaradi omenjenega dejstva in tudi zaradi visoke sezone so nujne predhodne prijave, in sicer jih sprejemamo do 1. junija 2017 . Po tem datumu se bomo znotraj prijavljene skupine Nova sub dogovorili za vse podrobnosti ( akontacija ob prijavi, prevozi, ostala logistika ). Za dodatne informacije se obrnite na Duleta, tel:. 041 / 724 – 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , kjer se lahko tudi prijavite.

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube