novasub.si

Natikači NOVA SUB

E-pošta natisni

V klubu se pojavlja povpraševanje po spodaj opisanih natikačih, naročili smo jih že nekaj serij, in ker so to »zimski«, oziroma tudi »smučarski« natikači ponavljamo ponudbo za člane in prijatelje PK Nova sub !

Ponudba natikačev LOMM za člane PK Nova sub
S podjetjem LOMM iz Zaloga pri Cerkljah smo se dogovorili za izdelavo natikačev, ki jih izdelujejo tudi za slovensko smučarsko reprezentanco, Demo ski team Slovenija, itd. Natikače si lahko ogledate tudi na spletni strani www.lomm.si
Natikači so preverjeno zelo uporabni, narejeni iz naravnih materialov ( pluta in usnje ), zelo trpežni in zelo praktični, o njih se pohvalno izražajo vsi, ki jih uporabljajo.

natikaci
Za PK Nova sub bodo naredili posebno serijo z izvezenim logotipom kluba Nova sub in tech. teama TXR Team Slovenija, spodaj lahko pogledate priložnostno »fotografijo« kako približno bodo izgledali natikači. Cena za omejeno serijo Nova sub je 54 € za par, lahko se odločite za model z logotipom Nova sub ali z obema logotipoma ( Nova sub , TXR Team Slovenija ).
Informacije, naročila: Dule, tel. 041 / 724 – 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Zadnjič posodobljeno ( 13.10.2017 ob 08:14 )  

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube