novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Zadnje novice Okvirni program klubskih aktivnosti v letu 2018

Okvirni program klubskih aktivnosti v letu 2018

E-pošta natisni

V letu 2018 bomo za klubske člane organizirali vrsto aktivnosti, ki so namenjene vsem, ki jih potapljanje tako ali drugače zanima. Organizirali bomo enodnevna in več dnevna potapljanja, potapljaške izlete in potovanja, predavanja, predstavitve in testiranja, ter cel niz potapljaških tečajev. O načrtovanih aktivnostih bomo s pomočjo elektronske pošte obveščali člane kluba in prijatelje kluba, zbirali prijave in poizkušali akcije izpeljati v splošno zadovoljstvo članov kluba, oziroma udeležencev akcij. V okviru možnosti se bomo udeleževali tudi akcij SPZ, in tudi aktivnosti drugih potapljaških klubov.

KLUBSKA VIKEND POTAPLJANJA

Eno in več dnevna klubska potapljanja bomo organizirali od aprila do novembra 2018, odvisno od želja. Možnosti in vremena. Trajanje in logistika dogodka bo odvisna od kraja kjer se bomo potapljali, naših želja in potreb. Klubski vikend potopi, kot tudi ostala organizirana potapljanja so namenjena potapljačem vseh potapljaških kategorij, večinoma pa jih bodo vodili strokovni kadri, Voditelji potapljanja in Inštruktorji SSI potapljaškega centra Nova sub – Lj. Črnuče.

Večje klubske akcije-2018

24. januar

Potapljaški večer

Kamnik

28.februar

Potapljaški večer

Kamnik

21.marec

Potapljaški večer

Kamnik

27. april

Klubski potapljaški dan

Kostrena

12. maj

Otvoritev sezone – potopi v slovenskem morju

Izola

18. – 20. maj

Klubsko potapljanje na Krku ( Prvič, Cres )

Krk - Pinezići

16. junij

Potop na wreck Baron Gautsch

Rovinj

22.- 25. junij

Klubski potapljaški tabor na Murterju

Tisno - Murter

1.julij

Potopi z barko Manta v slovenskem morju

Izola

7. - 14. julij

Potapljaške počitnice na otoku Lastovo

Ubli - Pasadur

10. - 15. avgust

Klubski potapljaški tabor na Krku ( Goli otok, Grgur,Prvič, Cres ) z barko Oliga

Krk - Punat

1. - 8. september

Klubski potapljaški teden na otoku VIS

Komiža - Vis

28.- 30. september

Klubsko potapljanje na Rabu

Rab - Kampor

20.-21. oktober

Istrski wrecki

Rabac - Rovinj

10.-17. november

Klubski potapljaški teden na Rdečem morju - Egipt

Sharm el Sheikh

Nov.- Dec.

Potapljaški večeri

Kamnik

POTAPLJAŠKI VEČERI

V »zimskem« času v letu 2018 bomo organizirali mesečne dogodke, Nova subove POTAPLJAŠKI VEČERE , ki se bodo odvijali 14 leto zapored. V času od novembra do marca bomo enkrat mesečno organizirali razna predavanja, oglede potapljaških filmov, strokovna predavanja, predstavitve in podobno. Potapljaški večeri so namenjeni vsem, ki jih potapljanje in šport tako ali drugače zanima, poizkusili bomo pripraviti čim bolj zanimiva in kvalitetna predavanja. Potapljaški večeri so pomemben del delovanja PK Nova sub, predvsem pa so namenjeni popestritvi dogajanja v za večino »mrtvi« potapljaški sezoni.

POTAPLJAŠKI TEČAJI

Potapljaške tečaje izvaja ekipa izkušenih licenciranih SSI inštruktorjev potapljanja,združenih v SSI potapljaški center Nova sub, ki ima svoje prostore v Črnučah. Center ima status ITF, kar pomeni, da organiziramo vse vrste tečajev od začetniških, nadaljevalnih, tečajev specialnosti, tečajev tehničnega ( TXR ) potapljanja do inštruktorskih tečajev. Potapljaški tečaji v SSI pot.centru Nova sub se bodo v letu 2018 začeli februarja s tečajem za Dive Professional kategorije, nadaljevali se bodo marca s tečajem za Inštruktorje potapljanja, in s prvimi začetniškimi tečaji in tečaji tehničnega potapljanja. Prvi nadaljevalni tečaj se bo pričel v začetku maja, kasneje pa tudi Nitrox tečaj in tečaj S&R. O začetkih posameznih tečajev, največ bo začetniških, bomo člane PK Nova sub in tudi širšo zainteresirano javnost sproti obveščali.

TXR TEAM SLOVENIJA

Ekipa tehničnih potapljačev PK Nova sub, združeni v TXR Team Slovenija, gre za največji in najbolj aktiven tovrstnih »teamov« v Sloveniji, načrtuje poleg potopov v potopljene jame in globjih potopov, največkrat na potopljene razbitine ( wrecke ), tudi potapljaške ekspedicije na območja, ki nudijo možnosti tehničnih potopov. V letu 2018 se bomo ob 100 letnici brodoloma bojne ladje Szent Istvan udeležili expedicije, ki bo organizirana v ta namen. O svojih dejavnostih bodo redno poročali v klubskih obvestilih in organizirali tudi kakšno predavanje, oziroma predstavitev svoje dejavnosti.

Zadnjič posodobljeno ( 27.12.2017 ob 13:45 )  

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube