novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Zadnje novice Nova sub - KLUBSKA ČLANARINA 2018

Nova sub - KLUBSKA ČLANARINA 2018

E-pošta natisni

Upamo in želimo si, da smo vas s aktivnostmi prepričali, da tudi v letu 2018 ostanete člani PK Nova sub. Klubska članarina je »prispevek« s katerim financiramo večino klubskih aktivnosti, oziroma nam omogoča osnovna sredstva za delovanje. Za vse, ki želite biti v letu 2018 člani PK Nova sub Kamnik smo pripravili več vrst klubske članarine. Vsekakor upamo, da tudi v letu 2018 ostanete naš član, potrudili se bomo, da bomo delovali uspešno, vsebinsko pestro in v zadovoljstvo članov in tudi prijateljev PK Nova sub, potapljaškega kluba s 15 letno tradicijo, ki je zelo prepoznaven po aktivnem in organiziranem delovanju, tako v slovenskem prostoru kot tudi širše.

OSNOVNA ČLANARINA 2017 – Osnovna klubska članarina v letu 2018 znaša 25 €.
Klubski člani bodo lahko tudi v letu 2018 prevzeli klubsko majico, pripravili pa bomo tudi vrsto drugih ugodnosti od raznih popustov pri nakupu potapljaške in športne opreme do popustov pri servisu opreme in polnjenju jeklenk, ter vrsto drugih ugodnosti, ki jih bodo deležni samo člani PK Nova sub Kamnik. Tukaj bi posebej omenili razne popuste, ki jih omogočimo članom kluba pri organiziranih potapljaških dogodkih.

DRUŽINSKA ČLANARINA 2018 – V PK Nova sub je kar nekaj potapljačev, oziroma članov, ki prihajajo iz iste družine. Za njih smo tudi letos pripravili DRUŽINSKO ČLANARINO. Ta članarina vsebuje znesek 25€ za prvega člana družine, za vse ostale člane ( skupaj najmanj 3 člani ) pa znaša članarina 10€. Recimo za tri člane iz iste družine znaša članarina 45€ ( 25€+10€+10€ ).

DONATORSKA ČLANARINA – Tudi letos je možno vplačati DONATORSKO ČLANARINO. Ta članarina je namenjena tistim članom, ki želijo nekaj sredstev donirati PK Nova sub. Za takšno članarino izdamo tudi ustrezno potrdilo, ki ga lahko pravne osebe vključijo v stroške firme ali s.p. Najmanjši znesek donatorske članarine je 50€.

ČLANARINO za leto 2017 nakažete na TRR: SI 56 0231 2009 1689 647 ( NLB, PE Kamnik ) s pripisom ČLANARINA 2018. Naslov kluba je: PK Nova Sub, Cankarjeva 20, 1240 Kamnik
Prosimo vas, če lahko klubsko članarino poravnate čimprej, oziroma najkasneje do 28. februarja 2018 !
Klubsko članarino lahko poravnate tudi v gotovini na enem od bližnjih klubskih dogodkov !

Rabi bi vas spomnili tudi na članstvo v Slovenski Potapljaški Zvezi – SPZ, krovni organizaciji slovenskih potapljačev. Članstvo v SPZ s seboj prinaša vrsto ugodnosti, več o tem si lahko preberete na www.spz.si, V PK Nova sub si želimo, da bi bilo čim več naših članov včlanjenih tudi v SPZ. Za Inštruktorje potapljanje je članstvo v SPZ obvezno. Če se želite včlaniti v SPZ nam sporočite in vašo željo bomo posredovali pisarni SPZ.

Zadnjič posodobljeno ( 05.01.2018 ob 14:50 )  

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube