novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Klubska obvestila Klubska obvestila Št. 3 / 17, Marec 2017

Klubska obvestila Št. 3 / 17, Marec 2017

E-pošta natisni
  • Nova subov potapljaški večer - Maldivi – 15. Marca
  • Klubska članarina
  • Potapljaški tečaji – Tečaj prve pomoči in reanimacije za potapljače, Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda, Osnovni tečaj tehničnega potapljanja XR

Vabilo na Nova subov potapljaški večer - Maldivi
Vabimo vas na zadnji Nova subov POTAPLJAŠKI VEČER v tej sezoni, ki ga organiziramo v sredo 15.marca 2017, tudi tokrat v Domu KS Podgorje pri Kamniku.
Tokrat sta združila moči Aleš Zupančič in Matjaž Mikuletič, skupaj nam bosta predstavila Maldive, izjemno potapljaško destinacijo, ki sta jo zadnjič obiskala junija lani.
Aleš in Matjaž, odlična potapljača, tehnična potapljača, Matjaž tudi Inštruktor potapljanja, Aleš pa Dive Master, sta v tej sezoni že bila gosta Nova subovih Potapljaških večerov, kot rečeno, nam bosta tokrat skupaj v sliki in besedi predstavila Maldive in potapljanje v akvatoriju teh čudovitit tropskih otokov.
Prisrčno vabljeni, začnemo ob 19.30 uri !

Klubska članarina 2017
Iztekel se je rok za plačilo letošnje klubske članarine, odziv je bil pričakovan, počakali bomo še nekaj dni, potem pa na novo oblikovali spiske klubskih članov, naročili izkaznice za nove člane, uredili nalepkice za »stare« člane in poskrbeli za čim več klubskih ugodnosti za člane PK Nova sub.
Hvala vsem, ki ste poravnali letno članarino in tudi tistim, ki boste to storili v naslednjih dneh.

Potapljaški tečaji
V Potapljaškem centru Nova sub bomo meseca marca nadaljevali z začetimi tečaji, marca in v začetku aprila pa bomo organizirali sledeče potapljaške tečaje:

  • 16. marec - Tečaj prve pomoči in reanimacije za potapljače ( CPR, FA, O2, AED- React Right)
  • 04.april - Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda ( SSI Open Water Diver )
  • 10. april - Osnovni tečaj tehničnega potapljanja XR Extended Range

Informacije, prijave: Tel.: 041 / 724 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

• Tehnični potapljači Nova subovega TXR Team Slovenija se 18. marca odpravljajo na tehnični potop na wreck Caliopi v Kvarnerju, 20.aprila pa na več dnevno tehnično potapljanje na globje lošinjske wrecke
• Marec je zadnji »zimski« mesec ko ne organiziramo nobene potapljaške akcije za športne potapljače, aprila pa že organiziramo klubski potapljaški dan, tokrat v Kostreni pri Reki.
• Bližajoča potapljaška sezona je idealen čas za pregled in servis potapljaške opreme, klubski serviser Boštjan Turk vas vabi, da ga obiščete, in koristite usluge njegovega SERVISA POTAPLJAŠKE OPREME. Lahko ga kontaktirate na tel.: 041 / 724 370, opremo za pregled in servis pa lahko odnesete njemu na Vrhniko ali jo pustite tudi v Črnučah.

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube