novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Klubska obvestila Aprilska klubska obv. 4-17

Aprilska klubska obv. 4-17

E-pošta natisni

Klubsko potapljanje v Kostreni, petek 27. april
Potapljaški tečaji v SSI pot. centru Nova sub (10. April, XR ER, 04. Maj XR Nitrox, 08. Maj, SSI, 10. Maj SSI inštruktor)
Dive Strong Nova subov Potapljaški dan, 13. Maj v Bernardinu pri Portorožu
Vabilo na Nova subov Potapljaški teden v Francijo, na izjemne potapljaške lokacije območja narodnega parka Port Cros
potapljaške počitnice na otoku Lastovo


Klubsko potapljanje v Kostreni
V petek 27. aprila 2017 vas vabimo v Kostreno pri Reki, kjer bomo v DC Kostrena organizirali prvo letošnje klubsko potapljanje za športne potapljače v Jadranu. Potopi bodo organizirani z obale, podvodni teren je lep, primeren za vse kategorije potapljačev, po potrebi bomo zagotovili tudi vodenje potopov. Če potrebujete kakšen kos opreme ga lahko dobite v pot. centru Nova sub v Črnučah, dan ali dva pred napovedanim potapljanjem. Dobimo se ob 10. uri v potapljaškem centru Kostrena. Ne pozabite vzeti s seboj potapljaških licenc ( brevetov ) !
Informacije : Tel.: 041 / 724 370 ( Dule ), Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Potapljaški tečaji v SSI pot. centru Nova sub
V aprilu in začetku maja se bodo v SSI potapljaškem centru Nova sub v Črnučah začeli naslednji potapljaški tečaji:

 • 10. April - Tečaj tehničnega potapljanja XR ER ( osnovni tečaj tehničnega potapljanja )
 • 04. maj - Tečaj športno tehničnega potapljanja XR Nitrox ( za bolj izkušene športne potapljače)
 • 08. maj - Tečaj potapljaških specialnosti in tečaj za Naprednega potapljača odprtih voda –SSI AOWD tečaj
 • 10. maj - SSI tečaj za Inštruktorje potapljanja

Informacije, prijave : Tel.: 041/ 724 – 370 ( Dule ), Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

 • V soboto 13. maja 2017 bomo organizirali v Bernardinu pri Portorožu skupaj s potapljaškim centrom Dive Strong Nova subov POTAPLJAŠKI DAN. Organizirali bomo vodene potope z obale za potapljače, ki bi si radi nabrali izkušnje ali obnovili svoje znanje, za napredne potapljače bodo organizirani prevozi z barko na wrecke Maona i MFP – Kec, za »dodano vrednost« srečanja pa bo organiziran tudi test potapljaške opreme znanega proizvajalcaAqualung. Prisrčno vabljeni !
 • V prvi polovici aprila vas bomo s posebnim »dopisom« povabili na Nova subov Potapljaški teden v Francijo, na izjemne potapljaške lokacije območja narodnega parka Port Cros v bližini Touluna ( Hyeres, Giens ). Potopi in celoten dogodek je izjemen, ne predrag in običajno zelo prijeten.
 • Tudi letos bomo julija organizirali potapljaške počitnice na otoku Lastovo. Razpis bomo objavili konec aprila, ker pa je število »potapljaških« mest omejeno, zanimanje pa precejšne bo potrebno pohiteti s prijavami.
 • Novo, spomladansko številko potapljaške revije SCUBAlife že lahko dobite v Črnučah, če vas zanima za prevzem kontaktirajte Duleta !
 • Servis potapljaške opreme Boštjan Turk s.p. deluje s »polno paro, in ker je sedaj res zadnji čas za pripravo potapljaške opreme za novo sezono, lahko za servis in kontrolo opreme kontaktirate Boštjana na tel.: 041 360 372, opremo pa lahko pustite ali prevzamete v prostorih SSI pot. centra Nova sub v Črnučah, če vam je tako bolj priročno.
 • Tehnični potapljači Nova subovega TXR Team Slovenija se v drugi polovici aprila ( 21. – 23. 04 ) odpravljajo na tehnično potapljanje na znane paške wrecke, v začetku maja pa na Mali Lošinj na tehnično potapljanje in raziskovanje znanega wrecka Pascoli.
 • Nova subov potapljaški vikend na otoku Krku se bo tokrat »zgodil« od 19.-21. maja v Pinezičih, potapljali se bomo z barko Oliga na lokacijah bližnjih otokov, vabilo bomo objavili v začetku maja in takrat bomo tudi začeli zbirati prijave.
 • Ne pozabite nas spremljati na FB profilu kluba in potapljaškega centra, na klubski spletni strani www.novasub.si in tudi na SSI spletni strani www.divessi.com

 

Zadnjič posodobljeno ( 03.04.2017 ob 09:13 )  

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube