novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Klubska obvestila Klubska obvestila Št. 6 / 17

Klubska obvestila Št. 6 / 17

E-pošta natisni

Murter 2017 - klubski potapljaški tabor (od 22. – 25. 06. 2017)
Potapljaški tečaji (08.06.- Potapljač odprtih voda,..)
Lastovo – potapljaške počitnice na otoku Lastovo
Potapljanje na Krku (celodnevni potapljaški izlet, sobota01.07.)

MURTER 2017 - Klubski potapljaški tabor
Vabimo vas na tradicionalni klubski potapljaški tabor, letos bo dolg samo štiri dni, na otok Murter v kraj Tisno in potapljaški center Tramonto diving.
V času od 22. – 25. 06. 2017 se bomo mudili na otoku Murter, kjer se bomo potapljali v neposredni bližini, na samem robu narodnega parka Kornati, na zelo lepih potapljaških lokacijah.
Prenočišča in potapljanje bomo uredili skupaj s potapljaškim centrom Tramonto iz Tisna, kjer bo tudi »baza«. Na potope v četrtek in nedeljo bomo odšli z gumenjaki potapljaškega centra, petkov in sobotni »full day« pa bo organiziran z izjemno barko Tomiša, ki je resnično nekaj posebnega in se na njej odlično počutimo.
V prihodnjih dneh vam bomo poslali posebno vabilo z vsemi potrebnimi informacijami, tudi cenami, ki se glede na lansko leto skoraj niso spremenile. Seveda bodo potrebne predhodne prijave, število mest je omejeno, dodatne informacije pa lahko dobite na »običajni« tel. številki: 041 / 724 370 ( Dule ) ali na e naslovu : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .
Za Nova subovo ekipo tehničnih potapljačev TXR Team Slovenija bo v četrtek in tudi petek organizirano ( seveda če se zbere ekipa ! ) potapljanje na wreckih po dogovoru ( Gladiator, Mas, Franceska di Rimini, Borak,... ), potopi so »ta pravi« za vse vrste tehničnih potapljačev.
Toliko zaenkrat, prisrčno ste vabljeni, na Murterju se imamo vedno fajn !

POTAPLJAŠKI TEČAJI V SSI POT. CENTRU NOVA SUB
V mesecu juniju bomo v SSI potapljaškem centru Nova sub v Črnučah organizirali sledeče potapljaške tečaje:
• 08. 06 - Tečaj za začetnike Potapljač odprtih voda ( SSI Open Water Diver )
• 15. 06 - Tečaj Prepoznavanje stresa in reševanje ( SSI Stress & Rescue ), ta tečaj
je tudi pogoj za potapljaško napredovanje v športnem in tudi Dive
Professional potapljanju, gre pa za znanja, ki so več kot koristna in potrebna
vsakemu potapljaču.
Informacije, prijave : Tel.. 041 / 724 – 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

LASTOVO – Potapljaške počitnice na otoku Lastovo
Počasi zaključujemo prijave za letošnje Nova subovom potapljanje na otoku Lastovo, potapljaškem »paradižu« v akvatoriju otokov Lastovo, Bjelac, Sušac in okoliških manjših otokov.
Če vas zanima pohitite, ena skupina je »kompletirana«, zbiramo prijave za drugo skupino.

POTAPLJANJE NA KRKU
V soboto 1.julija 2017 bomo iz mesta Krk odšli na Nova subov celodnevni potapljaški izlet z barko Vojga v organizaciji Oliga Dive pot.centra proti otoku Cres in Plavnik.
Ta potapljaški izlet je v prvi vrsti namenjen manj izkušenim potapljačem, na takšnem potapljanju si naberejo prepotrebne izkušnje in znanje za nadaljevanje svoje potapljaške poti.
Potope bodo vodili Dive Professional potapljači SSI potapljaškega centra Nova sub, poskrbeli bomo za polovično ceno najema opreme in za vse kar sodi k varnemu in udobnemu potapljanju.
Vabljeni ste, da se nam pridružite, je pa potapljanje primerno tako za OWD potapljače kot tudi za tiste najbolj zahtevne, vsi ste iskreno dobrodošli.
Info: Dule, tel.: 041 / 724 370 !
PRISRČNO VABLJENI !

• V teh dneh vam pošljemo ponudbo za ugodni »klubski« nakup zelo kvalitetnih in uporabnih potapljaških SMB boj ( s klubskimi logotipi ) in vrvic navitih na kolut »spool«. Dejstvo pa je, da bi vsak odgovoren potapljač moral imeti takšno bojo in jo seveda moral znati uporabljati!
Ponudili pa vam bomo tudi kvalitetne in trpežne mrežaste torbe istega proizvajalca ( T Tekstil ), tako da bo ponudba zaokrožena.
• Ekipa Nova subovih »tehničarjev« TXR Team Slovenija te dni odhaja na potapljanje na globoke wrecke otoka Vis, osnovni cilj je potop na novo odkriti wreck Maris in seveda potop na »letečo trdnjavo« B17G.
• Letošnji Nova subov avgustovski potapljaški tabor se bo odvijal na Krku, z barko Oliga bomo odšli na potapljanje na Goli otok, Grgur in Čutin, vsaj takšen je načrt, seveda vas o podrobnostih pravočasno obvestimo.

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube