novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Klubska obvestila Klubska obvestila november 2017

Klubska obvestila november 2017

E-pošta natisni

Kratek povzetek novembrskih obvestil:

  • Otvoritveni potapljaški večer 13. Sezone, 16. November, Podgorje ob 19:30
  • Potapljaški tečaj, Znanost o potapljanju, 7. November
  • TXR Teama Slovenije, Murter, druga polovica novembra
  • Zimski natikači
  • Servis opreme

NOVA SUBOV POTAPLJAŠKI VEČER

Tudi letos se bodo Nova subovi potapljaški dogodki, v največji meri so to potopisna potapljaška predavanja, predstavitve, projekcije, itd., že vrsto let jih imenujemo POTAPLJAŠKI VEČERI, začeli v mesecu novembru 2017.
Otvoritveni POTAPLJAŠKI VEČER 13. sezone teh klubskih dogodkov bomo tokrat organizirali 16. novembra, tudi letos tako kot vsa leta do sedaj, v Domu KS Podgorje pri Kamniku.
Z veseljem najavljam, da bo tokrat naš gost in obenem tudi predavatelj, DRAŽEN VALERIJEV iz Reke, lahko rečemo legenda športnega potapljanja na Jadranu.

Dražen nam bo v sliki in besedi predstavil ZAČETKE IN RAZVOJ ŠPORTNEGA IN TURISTIČNEGA POTAPLJANJA NA JADRANU, takrat se je to dogajalo še v bivši skupni državi, marsikdo od nas ne pozna prav dobro, kako so se zadeve takrat odvijale, kakšno je bilo šolanje novih potapljačev, logistika potapljanja, itd., pa tudi kako so se razvijale športne veje potapljanja.
Skratka pričakujemo zanimivo predavanje in prijetno druženje, upamo da se vidimo v Podgorju ob 19.30 uri !
PRISRČNO VABLJENI !

POTAPLJAŠKI TEČAJ Znanost o potapljanju

V torek 7. novembra 2017 bomo v SSI potapljaškem centru Nova sub v Črnučah začeli z zadnjim letošnjim potapljaškim tečajem, in sicer bo to tečaj Znanost o potapljanju ( SSI Science of diving ), ki se odvija samo v učilnici. Skupina tečajnikov je več ali manj že formirana, še vedno pa se najde kakšno prosto mesto.
Informacije : Tel.: 041 / 724 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Aktivnosti Nova subove ekipe tehničnih potapljačev TXR Teama Slovenije so v tem času usmerjene na potapljanja na potopljenih razbitinah – wreckih in tudi na potope v potopljenih jamah. Pred dnevi so opravili tech.potop na wreck Kalliopi v Kvarnerju, v drugi polovici novembra se odpravljajo na Murter, kjer je cilj tudi potapljanje na »novo odkriti« razbitini tovorne ladje, v začetku decembra so v Kostreni, cilj pa je tudi v decembru opraviti še en potop na globoki wreck Nanos pri Rabu.

Te dni naročamo novo serijo »klubskih zimskih natikačev« z našimi logotipi, če še koga slučajno zanima naročilo, naj se čim prej oglasi.

Decembrski Nova subov POTAPLJAŠKI VEČER bo namenjen potapljanju na razbitinah – wreckih, v sredo 13. decembra bomo pripravili predavanje in posnetke iz potopov na globoke jadranske wrecke. Seveda vas bomo o tem obvestili tudi v decembrskih klubskih obvestilih, pripravljamo pa tudi pogostitev za vse udeležence.

Zanesljivo so zimski meseci pravi čas za pregled in servisiranje vaše potapljaške opreme, če razmišljate v tej smeri ne pozabite na klubskega serviserja potapljaške opreme Boštjana Turka ( tel.: 041 / 360 372 ), ki vam bo opremo servisiral po klubskih, bolj ugodnih cenah.

Zadnjič posodobljeno ( 02.11.2017 ob 11:02 )  

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube