novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Klubska obvestila Klubska obvestila december 2017

Klubska obvestila december 2017

E-pošta natisni

Potapljaški večer - Jadranski wrecki
Tehnični potopi v decembru – 09. Decemer (Krk), 26. December (Neznani wreck-Galun)
Potapljaški tečaji v SSI potapljaškem centru – druga polovica februarja
Koledar 2018


VABILO NA POTAPLJAŠKI VEČER - Jadranski wrecki
Nadaljujemo z Nova subovimi POTAPLJAŠKIMI VEČERI, znova bomo ta dogodek organizirali v sredo 13. decembra 2017 ko bosta Aleš Zupančič in Dule Orehek pripravila predavanje, oziroma projekcijo z naslovom JADRANSKI WRECKI.
Aleš Zupančič in Dule Orehek, oba sta inštruktorja potapljanja, predana tehnična potapljača in velika ljubitelja podvodnih razbitin, ki jih je na Jadranu res veliko. Nekaj teh razbitin, predvsem takšnih bolj »globokih« nam bosta v besedi in tudi v sliki predstavila Aleš in Dule, film, ki ga je posnel in pripravil Aleš je posnet na letošnjih potopih Nova subovega TXR Team Slovenija, ki jih je bilo skozi celo leto kar nekaj.
Upamo, da se udeležite zadnjega letošnjega Nova subovega POTAPLJAŠKEGA VEČERA, kot je v navadi pa bomo za konec leta za vse udeležence pripravili tudi skromno pogostitev.
Začnemo ob 19.30 uri, tudi tokrat v Domu KS Podgorje pri Kamniku.
Prisrčno VABLJENI !

TEHNIČNI POTOPI V DECEMBRU
Tehnični potapljači Nova subovega TXR Teama Slovenija imajo do konca leta v načrtu še dva globoka potopa na wrecke v akvatoriju otoka Krk.
9. december je planirani datum za potop, drugi letošnji, na wreck Nanos, ki je tudi najglobji wreck severnega Jadrana. Wreck Nanos leži med Krkom in Rabom.
26.decembra je v planu zaključni »novoletni potop« TXR Teama Slovenija na lokacijo »Neznanega wrecka« pri otoku Galun pred Staro baško na Krku.
Oba potopa organiziramo v sodelovanju z Oliga potapljaškim centrom iz Punata na Krku.

V drugi polovici decembra bomo objavili koledar klubskih aktivnosti v letu 2018, predvsem se ta koledar nanaša na organizirana klubska potapljanja na Jadranu in tudi širše. Koledar bo podoben letošnjemu, organiziranih potapljanj bo kar nekaj, upamo da se bo za vsakogar kaj našlo.

Klubsko članarino za leto 2018 bomo pričeli »pobirati« januarja prihodnje leto, višina pa ostaja ista kot prejšnja leta, torej 25€, ponudili pa bomo tudi možnost družinske članarine in tudi donatorske članarine. Več o klubski članarini za leto 2018 vam bomo napisali v posebnem »mailu« meseca januarja 2018.

V drugi polovici januarja bo gost in predavatelj na Nova subovem POTAPLJAŠKEM VEČERU urednik znane revije SCUBAlife, Goran Butajla, v februarju pa nam bo Matjaž Mikuletič predstavil potapljanje na Kubi.

Potapljaški tečaji v SSI potapljaškem centru Nova sub v Črnučah se bodo pričeli v drugi polovici februarja, najprej pa bomo organizirali tečaje za Dive Pro kategorije. Prve dni februarja bomo objavili tudi datume začetkov potapljaških tečajev v novi sezoni.

SPZ je izdala koledar 2018 s podvodnimi motivi. Če koga zanima ga lahko naroči na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , cena je 5€.

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube