novasub.si

Domov Vse objavljene novice... Klubska obvestila Nova sub - Klubska obv. št. 1-18

Nova sub - Klubska obv. št. 1-18

E-pošta natisni

Vabilo na potapljaški večer - Indonezija RAJA AMPAT

V sredo 24. januarja 2018 vas vabimo na prvi letošnji Nova subov POTAPLJAŠKI VEČER, tokrat nam bo Goran Butajla predstavil potapljanje na eni najlepših tropskih potapljaških destinacij, Raja Ampat v Indoneziji.
Goran Butajla je večini poznan kot urednik izjemne hrvaške potapljaške revije SCUBAlife, je pa tudi dolgoletni potapljaški inštruktor najvišje kategorije, odličen podvodni fotograf in izjemen poznavalec svetovnih potapljaških področij. Tokrat nam bo v sliki in besedi predstavil čudovito potapljaško področje otočja Raja Ampat v Indoneziji.
Predavanje bo seveda »opremljeno« z Goranovimi fotografijami, prav gotovo bo dogodek svojevrstno doživetje, se pa v takšni obliki Goran prvič pojavlja v Sloveniji in tudi to je svojevrstna posebnost.
Začnemo ob 19.30 uri, kot ponavadi v Domu KS Podgorje pri Kamniku.

Klubska članarina 2018

V naslednjih dneh vam pošljemo dopis za plačilo letošnje klubske članarine, ki jo bomo »pobirali« do konca februarja 2018. Ponudili bomo več vrst klubske članarine, večinoma nas poravna individualno letno klubsko članarino, privlačna pa je tudi družinska varianta plačila članarine. Sicer članarina ostaja takšna kot že zadnjih 10 let, to je 25 € !

• Del ekipe Nova subovih tehničnih potapljačev TXR Team Slovenija se je konec leta potapljal v jami Suhadolca, 21 januarja pa organizirajo tehnični potop na wreck Luna v
Kvarnerju.
• Potapljaški tečaji v SSI potapljaškem centru Nova sub v Črnučah se bodo pričeli sredi februarja s tečaji za Dive Pro potapljaške kategorije.
• Servis potapljaške opreme Boštjan Turk s.p. ( 041 360 372 ) se seveda priporoča s hitrim, kvalitetnim in ugodnim servisiranjem potapljaške opreme, izkoristite ugodnosti klubskega servisa pri Boštjanu!
• Februarja se bo na Nova subovem POTAPLJAŠKEM VEČERU predstavil Matjaž Mikuletič s predavanjem o potapljanju na Kubi.
• Tudi v letošnjem letu boste lahko večino informacij o delu, oziroma dejavnosti kluba, prebrali na klubski spletni strani www.novasub.si, klubskem FB profilu in pa tudi na spletni strani www.divessi.com, kjer bodo objavljeni datumi potapljaških tečajev in potapljaških izletov.
Na tem mestu se bi zahvalili vsem ( Nanosoft, Pero, Aleš,... ), ki nam pomagajo pri urejanju in »servisiranju« klubskih in tudi drugih potapljaških informacij.

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube