novasub.si

Domov O klubu

O klubu

E-pošta natisni

POTAPLJAŠKI KLUB NOVA SUB Kamnik

 

Potapljaški klub NOVA Sub s sedežem v Kamniku, je nastal marca leta 2002. Na pobudo Duleta Orehka je nekaj zanesenjakov, ki so prej delovali v različnih klubih in društvih, ustanovilo v Kamniku potapljaški klub z imenom NOVA Sub.

Vseskozi je bilo in je vodilo kluba omogočiti svojim članom čim več varnega in sproščenega potapljanja. Na podlagi takšne usmeritve se je klub hitro razvijal in tako konec leta 2005 šteje že preko 130 članov. Klub deluje v različnih smereh, za izobraževanje in potapljaške tečaje skrbijo inštruktorji in voditelji potapljanja, ki so združeni v SSI Potapljaškem centru Nova sub, ekipa tehničnih potapljačev deluje v okviru TXR teama Slovenija - Nova sub, ki je eden največjih v Sloveniji, nekaj ljubiteljev prostega potapljanja se tudi tekmovalno ukvarjajo s to zvrstjo potapljanja, seveda pa je v klubu največ rekreativnih potapljačev, ki se ukvarjajo s tako imenovanim SCUBA potapljanjem, to je s potapljanjem z avtonomno potapljaško opremo.

PK NOVA Sub je poznan po tem, da zelo aktivno skrbi za organizirana potapljanja in tudi za dejavnosti povezane s tem. Organiziramo tečaje vseh kategorij tako začetniške kot tudi tiste najbolj zahtevne, inštruktorske in tečaje tehničnega potapljanja, poleg tega organiziramo razna predavanja, izobraževanja in podobno.

Člani kluba in tudi prijatelji se v toplih mesecih en do dva vikenda mesečno potapljamo v okviru klubskih potapljanj, ki so v prvi vrsti namenjeni nabiranju izkušenj in prijetnemu druženju. Nekajkrat letno organiziramo tedenska potapljanja, potapljaška križarjenja pa tudi potapljaške izlete na tropska morja in obiske potapljaških sejmov.

Klub deluje v prostorih Doma KS Podgorje, kjer ima urejen prostor za sestajanja in tudi polnilnico jeklenk z dvema sodobnima kompresorjema in mešalnim ventilom za polnjenje raznih plinskim mešanic ( Nitrox, Trimix)

Na koncu naj povemo, da je naše vodilo od pričetka » VARNO IN SPROŠČENO POTAPLJANJE«

 

OSNOVNI PODATKI O KLUBU :

Ime: POTAPLJAŠKI KLUB NOVA SUB KAMNIK

Naslov: Cankarjeva 20, 1240 Kamnik

Sedež: Dom KS Podgorje, Podgorje 55a, 1241 Kamnik

Davčna številka: 48092355 ( nismo davčni zavezanci)

Transakcijski račun: 02312 – 0091689647 ( NLB Kamnik )

Internetni naslov: http://www.novasub.si

E-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Predsednik kluba: Saš Dolinšek (gsm: 031/399-300)

Sekretar in tehnični vodja: Dule Orehek (gsm:041/724–370)

Vodja SSI centra: Dule Orehek

 

SSI POTAPLJAŠKI CENTER NOVA SUB - Ljubljana - Črnuče

Naslov : Pot 24. junija 88, 1231 Ljubljana  -  Črnuče

Kontakti : Dule Orehek, gsm: 041 / 724 - 370, e - naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

                Irena Prezelj, gsm: 041 / 710 - 596, e - naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

 

Osnovna dejavnost potapljaškega centra Nova sub je organizacija potapljaških dejavnosti, v prvi vrsti potapljaških tečajev športnega potapljanja od začetniških kategorij do potapljaških inštruktorjev, ter tečajev tehničnega potapljanja. Organizirajo se tudi potapljaški izleti ,potovanja, predavanja, itd, možna je izposoja opreme ter polnjenje potapljaških jeklenk z zrakom, Nitroxom ali Timixom.

 

Klub je član SLOVENSKE POTAPLJAŠKE ZVEZE in ŠPORTNE ZVEZE OBČINE KAMNIK
Zadnjič posodobljeno ( 21.09.2010 ob 12:00 )  

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube