novasub.si

Domov SSI center

SSI CENTER - vse o tečajih potapljanja

NEKAJ RAZLOGOV ZAKAJ  OBISKOVATI POTAPLJAŠKI TEČAJ  PRAV V NAŠEM POTAPLJAŠKEM CENTRU
 • Ker smo ekipa izkušenih, vrhunsko usposobljenih Inštruktorjev potapljanja s posluhom za šport, predvsem pa za potrebe in želje klienta.
 • Ker pri svojem delu učenja potapljanja uporabljamo odlične didaktične materiale, ki klientom olajšajo spoznavanje tega čudovitega športa.
 • Ker pri učenju potapljanja uporabljamo kvalitetno in zanesljivo opremo.
 • Ker nudimo celo vrsto potapljaških tečajev, od začetniških do inštruktorskih in tečajev tehničnega potapljanja. Zagotavljamo kontinuirano izobraževanje v potapljanju, če si le tega želijo naši klienti.
 • Ker svojim klientom svetujemo in pomagamo pri izbiri in nakupu »prave« opreme za njih.
 • Ker so naši tečaji prijazni do klientov, kvalitetni in prilagodljivi, za svoj denar tečajniki dobijo res kvaliteten potapljaški tečaj, ki jim bo omogočil samostojno potapljanje.
 • Ker so naši klienti tudi naši sopotapljači po končanem potapljaškem tečaju. Organiziramo celo vrsto potapljaških aktivnosti, ki vsakemu, ki si to želi, omogočajo da resnično uživa v potapljanju.
 • Ker je varnost in udobje potapljačev vedno na prvem mestu.

Kontakt za informacije o  potapljaških tečajih:  
E mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Tel: 041/724–370 (Dule), 041/710–596 (Irena)Tečaj specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

V SSI – Scuba Schools International so tečaji za napredne potapljaške kategorije organizirani tako, da si vsak,ki ga zanima nadaljnje izobraževanje v potapljanju, lahko izbere različne nivoje, ki jih potem sestavi v potapljaško kategorijo AOWD – Napredni potapljač odprtih voda,ta kategorija nam omogoča ob primernem izobraževanju potope do globine 40 metrov, ki je tudi maximalna globina športnega potapljanja. V SSI potapljaškem centru Nova sub organiziramo nadaljevalne potapljaške tečaje preko cele potapljaške sezone, običajno spoladi in zgodaj jeseni.

Zadnjič posodobljeno ( 30.04.2018 ob 09:10 ) Več ...
 

Datumi ( okvirni ) začetkov potapljaških tečajev

E-pošta natisni

V prvi polovici leta 2018 bomo organizirali potapljaške tečaje za začetne, nadaljevalne in inštruktorske potapljaške kategorije in seveda tečaje tehničnega potapljanja v navedenih datumih. Datumi so okvirni in se nanašajo na organizacijo tečajev v prostorih SSI potapljaškega centra Nova sub v Črnučah ( Cesta 24.junija 88, Lj. – Črnuče ).
Po dogovoru lahko tečaje organiziramo tudi izven navedenih datumov in na različnih lokacijah.
Kontakt : Tel.: 041 / 724 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

 • 18. 03. 2018 Tečaj za Asistenta Inštuktorja ( SSI Dive Control Specialist – Dive Con )
 • 20. 03. 2018 Tečaj prve pomoči in oživljanja, ter tečaj prve pomoči s pomočjo O2 ( React Right – CPR, PP, O2, AED )
 • 28. 03. 2018 Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda ( Open Water Diver )
 • 04. 04. 2018 Tečaj za Voditelje potapljanja ( SSi Dive Guide )
 • 10. 04. 2018 Tečaj tehničnega potapljanja »Extended Range« ( XR Extended Range Diver )
 • 17. 04. 2018 Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda ( Open Water Diver )
 • 23. 04. 2018 Tečaj tehničnega potapljanja Trimix Diver ( TXR Normoxic Trimix Diver )
 • 08. 05. 2018 Tečaj potapljaških specialnosti in tečaj za Naprednega potapljača odprtih voda ( SSI Speciality Diver, AOWD )
 • 15. 05. 2018 Tečaj specialnosti Potapljanje z Nitroxom ( SSI Nitrox Diver )
 • 17. 05. 2018 Tečaj za Inštruktorja potapljanja ( SSI Instructor Trening Course – ITC )
 • 22. 05. 2018 Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda ( Open Water Diver )
 • 05. 06. 2018 Tečaj Potapljaške specialnosti Prepoznavanje stresa in reševanje ( SSI Stres & Rescue Diver – Master Diver )
 • 12. 06. 2018 Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda ( Open Water Diver )
 • 26. 06. 2018 Začetniški potapljaški tečaj Potapljač odprtih voda ( Open Water Diver )

Informacije, prijave : Tel.: 041 / 724 370, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

 

Tečaj specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

Tečaj SSI potapljaških specialnosti in TEČAJ ZA NAPREDNE POTAPLJAČE ODPRTIH VODA ( AOWD )

V ponedeljek 28. avgusta 2017 začnemo z »jesenskim« tečajem SSI potapljaških specialnosti in s tečajem za Napredne potapljače odprtih voda ( SSI Advanced Open Water Diver ).
V prilogi vam pošiljamo bolj podroben opis tečajev, ki predstavljajo »dokončen vstop« v svet športnega potapljanja.

Več ...
 

Tečaj potapljaških specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

Ste Potapljač odprtih voda – OWD ( P1* ) in ste že opravili 12 ali več potopov, ter bi radi napredovali, si razširili in poglobili potapljaško znanje in nadgradili svojo osnovno potapljaško kategorijo ??!
Za vse, ki bi radi postali Napredni potapljač odprtih voda – AOWD potapljač ali Potapljač specialnosti bomo v mesecu maju, natančneje 10. maja 2016,organizirali tečaj specialnosti, oziroma AOWD tečaj. V nadaljevanju objavljamo kratek opis teh tečajev:

Več ...
 

Potapljaški tečaj XR Nitrox diver

E-pošta natisni

Za športne potapljače, ki želijo nekaj več – Tečaj » XR Nitrox diver« ( XR Extended range tečaj ),  oz. za vse, ki iščete recimo globji športni potop s »kontrolirano« dekompresijo, daljše raziskovanje razbitin, itd, smo v SSI pot. centru Nova sub pripravili tečaj SSI XR Nitrox potapljač. Kot rečeno, tečaj je namenjen športnim potapljačem, ki si želijo nekaj več, mogoče se spogledujejo s tehničnim potapljanjem, predvsem pa bi se radi potapljali do globin športnega potapljanja, in pri tem do potankosti kontrolirali in tudi skrajšali dekompresijo s pomočjo »deko« Nitrox mešanic in ustreznih varnostnih postopkov.

Več ...
 

Tečaj potapljaških specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

Ste Potapljač odprtih voda – OWD ( P1* ) in ste že opravili 12 ali več potopov, ter bi radi napredovali, si razširili in poglobili potapljaško znanje in nadgradili svojo osnovno potapljaško kategorijo ??! Za vse, ki bi radi postali Napredni potapljač odprtih voda – AOWD potapljač ali Potapljač specialnosti bomo v mesecu maju, natančneje 6. maja 2015,organizirali tečaj specialnosti, oziroma AOWD tečaj. V nadaljevanju vam posredujemo kratek opis teh tečajev, več informacij lahko dobite pri Duletu na tel. 041 / 724 – 370 ali na e naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Zadnjič posodobljeno ( 23.04.2015 ob 11:42 ) Več ...
 

Tečaj za NITROX potapljače

E-pošta natisni

Potapljanje z Nitroxom je dandanes že skoraj »obvezno« znanje vsakega aktivnega potapljača. V SSI potapljaškem centru Nova sub bomo letošnji spomladanski tečaj potapljaške specialnosti POTAPLJANJE Z NITROXOM  ( SSI Nitrox diver – 40 % ) organizirali prihodnji teden in sicer začnemo v ponedeljek 26. maja 2014 ob 18.30 v Črnučah.
V nadaljevanju objavljamo kratek opis tečaja za potapljanje z Nitroxom.

Več ...
 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube