novasub.si

Domov SSI center

SSI CENTER - vse o tečajih potapljanja

NEKAJ RAZLOGOV ZAKAJ  OBISKOVATI POTAPLJAŠKI TEČAJ  PRAV V NAŠEM POTAPLJAŠKEM CENTRU
 • Ker smo ekipa izkušenih, vrhunsko usposobljenih Inštruktorjev potapljanja s posluhom za šport, predvsem pa za potrebe in želje klienta.
 • Ker pri svojem delu učenja potapljanja uporabljamo odlične didaktične materiale, ki klientom olajšajo spoznavanje tega čudovitega športa.
 • Ker pri učenju potapljanja uporabljamo kvalitetno in zanesljivo opremo.
 • Ker nudimo celo vrsto potapljaških tečajev, od začetniških do inštruktorskih in tečajev tehničnega potapljanja. Zagotavljamo kontinuirano izobraževanje v potapljanju, če si le tega želijo naši klienti.
 • Ker svojim klientom svetujemo in pomagamo pri izbiri in nakupu »prave« opreme za njih.
 • Ker so naši tečaji prijazni do klientov, kvalitetni in prilagodljivi, za svoj denar tečajniki dobijo res kvaliteten potapljaški tečaj, ki jim bo omogočil samostojno potapljanje.
 • Ker so naši klienti tudi naši sopotapljači po končanem potapljaškem tečaju. Organiziramo celo vrsto potapljaških aktivnosti, ki vsakemu, ki si to želi, omogočajo da resnično uživa v potapljanju.
 • Ker je varnost in udobje potapljačev vedno na prvem mestu.

Kontakt za informacije o  potapljaških tečajih:  
E mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Tel: 041/724–370 (Dule), 041/710–596 (Irena)Tečaj specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

Tečaj SSI potapljaških specialnosti in TEČAJ ZA NAPREDNE POTAPLJAČE ODPRTIH VODA ( AOWD )

V ponedeljek 28. avgusta 2017 začnemo z »jesenskim« tečajem SSI potapljaških specialnosti in s tečajem za Napredne potapljače odprtih voda ( SSI Advanced Open Water Diver ).
V prilogi vam pošiljamo bolj podroben opis tečajev, ki predstavljajo »dokončen vstop« v svet športnega potapljanja.

Več ...
 

Potapljaški tečaji od julija do novembra

E-pošta natisni

V nadaljevanju vam posredujemo okvirne datume kdaj imamo namen organizirati , oziroma kdaj se začne določen potapljaški tečaj. Datumi se nanašajo na organizacijo in izvedbo tečajev v SSI potapljaškem centru Nova sub v Črnučah.

 • 03. 07. - Začetniški tečaj Potapljač odprtih voda ( SSI Open Water Diver )
 • 03. 08. - Začetniški tečaj Potapljač odprtih voda ( SSI Open Water Diver )
 • 07. 08. - Tečaj potapljaške specialnosti Prepoznavanje stresa in reševanje ( SSI Stress & Rescue )
 • 17. 08. - Tečaj tehničnega potapljanja Technical Extended Range – Hypoxic Trimix
 • 29. 08. - Tečaj potapljaških specialnosti in Napredni potapljač odprtih voda ( SSI AOWD tečaj )
 • 12. 09. - Začetniški tečaj Potapljač odprtih voda ( SSI Open Water Diver )
 • 03. 10. - Tečaj Tehničnega potapljanja Tecnical Extended Range – Normoxic Trimix
 • 10. 10. - Tečaj tehničnega potapljanja XR Extended Range
 • 07. 11. - Tečaj potapljaške specialnosti Znanost o potapljanju ( SSI Scince of Diving )

Informacije, prijave : Tel.: 041 / 724 370, e naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Zadnjič posodobljeno ( 29.06.2017 ob 10:27 )
 

Tečaj potapljaških specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

Ste Potapljač odprtih voda – OWD ( P1* ) in ste že opravili 12 ali več potopov, ter bi radi napredovali, si razširili in poglobili potapljaško znanje in nadgradili svojo osnovno potapljaško kategorijo ??!
Za vse, ki bi radi postali Napredni potapljač odprtih voda – AOWD potapljač ali Potapljač specialnosti bomo v mesecu maju, natančneje 10. maja 2016,organizirali tečaj specialnosti, oziroma AOWD tečaj. V nadaljevanju objavljamo kratek opis teh tečajev:

Več ...
 

Potapljaški tečaj XR Nitrox diver

E-pošta natisni

Za športne potapljače, ki želijo nekaj več – Tečaj » XR Nitrox diver« ( XR Extended range tečaj ),  oz. za vse, ki iščete recimo globji športni potop s »kontrolirano« dekompresijo, daljše raziskovanje razbitin, itd, smo v SSI pot. centru Nova sub pripravili tečaj SSI XR Nitrox potapljač. Kot rečeno, tečaj je namenjen športnim potapljačem, ki si želijo nekaj več, mogoče se spogledujejo s tehničnim potapljanjem, predvsem pa bi se radi potapljali do globin športnega potapljanja, in pri tem do potankosti kontrolirali in tudi skrajšali dekompresijo s pomočjo »deko« Nitrox mešanic in ustreznih varnostnih postopkov.

Več ...
 

Tečaj potapljaških specialnosti in AOWD tečaj

E-pošta natisni

Ste Potapljač odprtih voda – OWD ( P1* ) in ste že opravili 12 ali več potopov, ter bi radi napredovali, si razširili in poglobili potapljaško znanje in nadgradili svojo osnovno potapljaško kategorijo ??! Za vse, ki bi radi postali Napredni potapljač odprtih voda – AOWD potapljač ali Potapljač specialnosti bomo v mesecu maju, natančneje 6. maja 2015,organizirali tečaj specialnosti, oziroma AOWD tečaj. V nadaljevanju vam posredujemo kratek opis teh tečajev, več informacij lahko dobite pri Duletu na tel. 041 / 724 – 370 ali na e naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Zadnjič posodobljeno ( 23.04.2015 ob 11:42 ) Več ...
 

Tečaj za NITROX potapljače

E-pošta natisni

Potapljanje z Nitroxom je dandanes že skoraj »obvezno« znanje vsakega aktivnega potapljača. V SSI potapljaškem centru Nova sub bomo letošnji spomladanski tečaj potapljaške specialnosti POTAPLJANJE Z NITROXOM  ( SSI Nitrox diver – 40 % ) organizirali prihodnji teden in sicer začnemo v ponedeljek 26. maja 2014 ob 18.30 v Črnučah.
V nadaljevanju objavljamo kratek opis tečaja za potapljanje z Nitroxom.

Več ...
 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube