novasub.si

Domov SSI TXR team Tečaj tehničnega potapljanja - TXR Extended Range

Tečaj tehničnega potapljanja - TXR Extended Range

E-pošta natisni

Vstopni tečaj v tehnično potapljanje po programih TXR predstavlja tečaj XR EXTENDED RANGE. Tečaj združuje osnove tehničnega potapljanja in dekompresijske postopke in je najobširnejši, najdaljši, najbolj zahteven in tudi najpomembnejši tečaj tehničnega potapljanja. Tečaj XR Extended Range predstavlja temelje tehničnega potapljanja, v nadaljevanju se samo še nadgrajuje s tečaji kot Normoxic Trimix in mogoče Hypoxic Trimix.

V tečaju XR Extended range se potapljamo s kompletno tehnično opremo odgovarjajoče kakovosti in ustrezno sestavljeno. Seznanite se s pravilno uporabo te opreme, odpravljanjem težav, planiranjem globjih potopov z različnimi dihalnimi plini, teorijo fizike, fiziologije potapljanja in teorijo dekompresije, poleg tega pa je govor tudi o načrtovanju in planiranju »teamskih« potopov in še marsikaj drugega.
Teoretečni del tečaja je sestavljen iz 4 predavanj, praktični del pa iz 4. do 5. »trening« potopov v plitvejši vodi, dveh potopov do globine 30 metrov in vsaj dveh potopov do globine, ki presega mejo športnega potapljanja, in pri katerih uporabljamo dva različna dihalna plina.

V SSI pot. centru Nova sub Ljubljana – Črnuče bomo s tečajem TXR Extended Range pričeli v torek 3. oktobra 2017. Kdaj se bo tečaj odvijal se bomo skupaj dogovorili na začetku tečaja, tečaj prilagodimo možnostim in potrebam tečajnikov in tudi Pot. centra Nova sub, predvidoma pa se bo tečaj končal prve dni decembra.

Informacije o pogojih prijave, opremi, tudi poteku tečaja dobite na tel. št.: 041 / 724 – 370 ( Dule ), kjer se lahko tudi prijavite. Lahko se oglasite tudi na e naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .

Tehnično potapljanje nam nudi odkrivanje novih obzorij v potapljanju, prinaša obilo veselja in zadovoljstva, veliko lepih trenutkov, vendar je potrebno marsikaj znati, imeti določene izkušnje in biti dobro pripravljen. Tudi zaradi vsega tega, pot do zanesljivega in varnega tehničnega potapljanja vodi skozi tečaje tehničnega potapljanja, naše ali druge šole tehničnega potapljanja in asociacije !

 

banner davcna

Facebook

FB_logo

Nova Sub na YouTube